سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

ناکامی کیانوش رستمی در حرکت یک ضرب قهرمانی!

کیانوش رستمی با انداختن وزنه های خود در حرکت یکضرب دسته ۹۶کیلوگرم رقابتهای قهرمانی جهانی از جدول حرکت یک‌ضرب و مجموع اوت شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 24
کد خبر: ۲۳۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسابقات وزنه‌بردرای قهرمانی جهان در تایلند امروز (سه‌شنبه) با برگزاری رقابت دسته 96 کیلوگرم مردان در گروه A پیگیری شد.

 

در این دسته کیانوش رستمی و سید ایوب موسوی دو نماینده کشورمان به همراه 9 وزنه‌بردار دیگر از کشورهای گرجستان، ترکیه، قزاقستان، گرجستان، روسیه، قطر، چین، کانادا و کلمبیا به روی تخته رفتند.

 

کیانوش رستمی در نخستین تلاش خود در حرکت یک‌ضرب موفق به مهار وزنه 180 کیلوگرمی نشد. وی در بار دوم نیز نتوانست همین وزنه 180 کیلوگرمی را به طور صحیح بالای سر ببرد. کیانوش در تلاش سوم یک ناکامی دیگر را در مهار همین وزنه تجربه کرد.


ایوب موسوی دیگر نماینده ایران رکورد۱۶۸ کیلوگرم را به ثبت رساند و نهم شد.

 

*حرکت یک ضرب:

کیانوش رستمی که توسط برادرش کوچ می‌شد زمانی که برای زدن اولین حرکت روی تخته آمد به دلیل ناهماهنگی‌ها در درست کردن جدول مسابقات، مدت زیادی روی تخته منتظر ماند تا اجازه وزنه‌زدن به اوداده شود. زمانی که روی تخته آمد ۱۸۰ کیلوگرم را انداخت و بسیار ناراحت از تخته را ترک کرد.

 

او در حرکت دوم دوباره پشت وزنه ۱۸۰ کیلوگرم قرار گرفت اما هنگام بلند شدن وزنه را انداخت و کمی از ناحیه آرنج احساس ناراحتی کرد.

 

رستمی در حرکت سوم بار دیگر برای مهار وزنه ۱۸۰ کیلوگرم آمد اما دوباره وزنه را انداخت و اوت شد .

 

تیان تائو اصلی ترین رقیب کیانوش رستمی در حرکت اول ۱۷۵ را انداخت. او در حرکت دوم هم وزنه ۱۷۵ کیلوگرم را نتوانست مهار کند و در آستانه حذف از مسابقات قرار گرفت.

 

او در حرکت سوم 180 کیلوگرم را مهار کرد و در جدول مسابقات قرار گرفت.

 

ایوب موسوی در اولین حرکت ۱۶۷ کیلوگرم را انداخت. او در حرکت دوم موفق شد ۱۶۸ کیلوگرم را بالای سر ببرد و سه چراغ سفید دریافت کرد.

 

موسوی در آخرین حرمت یک ضرب وزنه ۱۷۳ کیلوگرم را هم انداخت تا عملکرد خوبی در یک ضرب نداشته باشد.

 

آنتون پلیسنول از گرجستان با ۱۸۱ کیلوگرم به مدال طلا رسید. تیان تائو با ۱۸۰ کیلوگرم مدال نقره گرفت.

 

جاناتان ماسکوئرا از کلمبیا با رکورد ۱۷۹ کیلوگرم به مدال برنز رسید.

ارسال نظر
آخرین اخبار